banner people

Altijd in de buurt

Wanneer u ons nodig heeft – wij staan voor u klaar

ELCO Heating Solutions (Elco B.V.) is een erkend SCIOS gecertificeerd bedrijf voor het uitvoeren van Periodiek Onderhoud (P.O.), Periodieke Inspecties (P.I.) en Eerste of Bijzondere Inspecties(E.B.I.’s) voor de SCIOS scope 1, Eerste Inspecties en Periodieke Inspecties aan brandstofleidingen voor de SCIOS scope 7a (inspecties brandstofleiding)en NOx emissiemetingen scope 6.
Vanzelfsprekend is ELCO Heating Solutions (Elco B.V.) NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd en VCA* (veiligheid) gecertificeerd.ISO certificaat
VCA certificaat
SCIOS-certificaat
Flyer scope 6
Flyer scope 7aToonaangevende service in Europa

De service-organisatie van ELCO is uniek. In Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Frankrijk en Engeland zijn er voor ELCO meer dan 800 servicetechnici werkzaam, waaronder 7 in Nederland. Samen zijn ze elk jaar goed voor meer dan 450.000 servicebeurten en zorgen ze voor meer dan 1,5 miljoen geïnstalleerde systemen. Wij zijn altijd paraat, ook ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen, zodat wij kunnen waarborgen dat professionele hulp binnen de 24 uur na uw melding ter plekke is. Dankzij 30.000 uur opleiding en cursussen per jaar zijn onze servicetechnici altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Ons eigen professionele callcenter is dag en nacht bereikbaar en weet een serviceniveau van meer dan 93% te bereiken.